26.02.2018 – 05.03.2018 – KADEBOSTANY – SAVE ME

Written by on February 26, 2018

Швајцарците Kadebostany функционираат од 2008-мата година. 2011-тата година го издаваат првиот албум „Songs From Kadebostany“, а албумот „Pop Collection“ од 2013-тата им носи тројна номинација на Швајцарските музички награди истата таа година. Од минатата година имаат нова вокалистка во групата, а на светската музичка сцена сега целат со нивниот нов сингл „Save Me“. Токму оваа трака оваа недела ја вртиме како хит на неделата на Супер радио.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background