Super Play

Kygo – Stranger Things ft. OneRepublic

„Stranger Things“ е трака од вториот студиски албум на норвешкиот диџеј и продуцент Kygo. Оваа трака е втора трака од албумот која ја гледа светлината на денот. Првата беше соработката со The Night Game за траката која го носи името на албумот „Kids in Love“. Оваа (втора) трака e резултат на соработката со познатиот бенд од Колорадо – OneRepublic. Како денешен SUPERPLAY на Супер радио ви ја нудиме токму неа: Kygo feat OneRepublic – „Stranger Things“.

Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.