Super Play

The Weeknd, Kendrick Lamar – Pray For Me

Kendrick Lamar има нова трака на која соработува со канаѓанецот Abel Makkonen Tesfaye или во светот на музиката познат како The Weeknd. Објавена е на 9-ти минатиот месец и е дел од саундтракот на филмот Black Panther: The Album. Денес како SUPER PLAY на Супер радио ви ја нудиме токму неа: Kendrick Lamar feat. The Weeknd – „Pray For Me“.

Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.