Peter Brown – Back Again

Written by on March 3, 2018

Продуцентската куќа “Guesthouse Music” се мошне добро познати во светот на “House” музиката. За нив издаваат нешто повеќе од 200 талентирани продуценти и диџеи од целиот свет. Еден од нив е и Peter Brown кој овој февруари ја издава траката со наслов “Back Again”. Токму неа ви ја носиме како SUPER PLAY на Супер радио: Peter Brown – Back Again.

Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background