Trust Fund Baby – Why Don’t We

Written by on March 7, 2018

Калифорнискиот pop boy-бенд „Why Don’t We“ постои од 2016-тата, a e составен од петмина талентирани музичари кои предходно се обиделе и со соло кариера. Зад себе веќе имаат пет синглови, а во моментов се актуелни со траката која е мешавната на рап и нежна мелодија која ги топли срцaта. Денешен SUPE RPLAY на Супер радио: Why Don’t We – Trust Fund Baby.

Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background