Marshmello & Anne-Marie – FRIENDS

Written by on March 8, 2018

Christopher Comstock е вистинското име на американскиот продуцент и диџеј Marshmello. На 9-ти минатиот месец во соработкаа со британката Anne-Marie ја објавува траката со наслов „Friends“. Музичките критичари ќе речат дека ова е веројатно „најжешката“ соработка на артисти за оваа година. Траката зборува за пријателството и желбата да се биде повеќе од пријател. Токму неа ви ја нудиме како SUPE RPLAY на Супер радио за денес: Marshmello feat. Anne Marie – Friends.

Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background