Kadebostany – Save Me

Written by on March 19, 2018

Kadebostany е бенд од Женева, формаран во 2008-мата година. Во 2011-та го издаваат нивниот прв студиски албум „Songs From Kadebostany“, a 2014-та ја имаат првата меѓународна турнеа, кога одржуваат концерти во Швајцарија, Австрија, Канада, Франција, Германија, Грција, Турција, Чешка и Словачка. Нивниот нов албум се вика “Monumental”и токму од него како SUPERPLAY на Супер радио ви ја носиме: Kadebostany – „Save Me“.

Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.

 


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background