19-26.03.2018 – Bob Dylan – Masters of War (The Avener Rework)

Written by on March 19, 2018

55 години по издавањето на „Masters Of War“ на легендарниот Bob Dylan, повторно ја гледа светлината на денот. Благодарение на францускиот Deep House диџеј и продуцент The Avener темата добива современ звук и новите генрации може да се запознаат со траката чиј текст е насочен против Студената војна. Токму неа ви ја носиме првата пролента недела од оваа година како хит на неделата на Супер радио: Bob Dylan – „Masters Of War (The Avener Rework)“


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background