Meghan Trainot – No Excuses

Written by on March 28, 2018

На првиот ден од март Meghan Trainor го издава водечкиот сингл од нејзиниот трет студиски албум во најава „Title“. Траката има одлична поп линија, ќе речат критичарите, на која се чувствува влијанието на кантри музиката. Текстот има феминистичка линија. Токму неа ви ја носиме како SUPERPLAU на Супер радио за денес: Meghan Trainot – „No Excuses“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background