Super Play

5 Seconds of Summer – Want You Back

Австралискиот рок бенд „5 Seconds of Summer“ се подготвува да го издаде нивниот трет студиски албум. На крајот од февруари го објавуваат и водечкиот сингл „Want You Back“, со кој дополнително ја најавуваат и пролетната турнеа на бендот. За траката ќе речат дека е вистинската со која се враќаат назад на сцената пред објавувањето на албумот. Токму неа ја имаме како денешен SUPERPLAY на Супер радио: 5 Seconds of Summer – „Want You Back“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.