Super Play

David Guetta feat. Martin Garrix & Brooks – Like I Do

Речиси пред еден месец познатиот француски продуцент David Guetta, во соработка со холанѓаните Martin Garix и Brooks, ја издава траката „Like I Do“. Се чини дека David полека почнува да се подготвува за летната сеозна, а доказ за тоа е летниот звук кој преовладува на оваа трака. Судејќи по имињата кои стојат позадите неа, оваа песна дефинитивно ќе биде една од повртените за време на летото. Токму неа денес ја имаме како SUPERPLAY на Супер радио: David Guetta feat. Martin Garrix & Brooks – „Like I Do“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.