Years & Years – Sanctify

Written by on April 3, 2018

Британскиот synthpop бенд Years & Years на 7-ми март го издаваат нивниот нов сингл со наслов „Sanstify“ со кој го најавуваат нивиот втор по ред студиски албум. Olly Alexander, Mikey Goldsworthy и Emre Türkmen од бендот за оваа трака ќе речат дека е со големо влијание на музиката од почетокот на новиот милениум- одличен old skool RnB со нов модерен призвук. Токму неа денес ви ја носиме како SUPERPLAY на Супер радио: Years & Years – „Sanctify“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background