Kylie Minogue – Stop Me from Falling

Written by on April 3, 2018

Со издавањето на албум на 6-ти април со наслов „Golden“ таа зад се бе има четиринаесет студиски остварувања. Нејзиното име е, погодувате, Kylie Minogue. Како најава за албумот таа ја објавува траката „Stop Me from Falling“. Некои од критичарите ќе речат дека звучи како „Miley Cyrus во кантри стил (повторно)“, но како и да е таа има уникатен стил на музика која лесно влегува во уво и воопшто не пречи. Токму оваа трака оваа недела ја вртиме на Супер радио како ХИТ НА НЕДЕЛАТА: Kylie Minogue – „Stop Me from Falling“.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background