Steff Da Campo – „Into The Groove“

Written by on April 13, 2018

Steff Da Campo не враќа назад на добриот ритам од 80-тите години од минатиот век. Една од најпонатите песни на кралицата на поп музиката Madeonna, од овој период, „Into The Groove“ има нова и одлична преработка. Ова е трака која на многумина ќе ги врати назад во времето, но во еден одличен EDM стил. Пред да заминеме на викенд на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Steff Da Campo – „Into The Groove“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background