Engelbert Humperdinck – Quando, quando, quando

Written by on May 2, 2018

– 1936 – Роден e Engelbert Humperdinck.

– 1960 – Ben E King ги напушта легендарните The Drifters и започнува соло кариера.

– 1997 – Зa 3 милиони долари е продадена куќата во која се самоубиство изврши Kurt Cobain.


Continue reading

Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background