Zak Abel – „Love Song“

Written by on May 8, 2018

Неговото име е Zak Zilesnick, а во светот на музиката познат е како Zak Abel. Toj e британски музичар, пејач и композитор кој светот го запознава благодарение на соработката со електро дуото Gordon City и траката „Unmissable“ со која се позиционира помежу најдобрите 20 на официјалната британска топ листа. 2017-тата го изадава деби албумот „Only Whwn We`re Naked“, а оваа година издава и сингл со наслов „Love Song“. Токму оваа трака денес е SUPERLAY на Супер радио: Zak Abel – „Love Song“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background