Merk & Kremont – Hands Up (feat. DNCE)

Written by on May 9, 2018

Италијанците Federico Mercuri и Giordano Cremona во 2011-тата ја започнуваат нивната кариера и полека стануваат едени од најуспешните продуценти на EDM сцената. Познати се како Merk & Kremont, а нивната соработка со DNCE на свет ја носи темата со наслов „Hands Up“. Токму неа денес ја вртиме како SUPERPLAY на Супер радио: Merk & Kremont feat DNCE – „Hands Up“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background