The Parakit – „Dam Dam“

Written by on May 11, 2018

The Parakit е француски EDM бенд составен од продуценти и изведувачи кои веќе имаат успешна кариера во Франција. Првата трака ја издаваат во 2016-тата и доживуваат вистински успех во Русија. „Save Me“ станува највртена трака на радио станиците во Русија и им носи огромна популарност на тамошната музичка цена. Сега ја промовираат нивната нова трака со наслов „Dam Dam“ и токму неа, на ден пред викенд, ја вртиме како SUPERPLAY на Супер радио: The Parakit – „Dam Dam“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background