Alice Merton – „Lash Out“

Written by on May 14, 2018

Минатата година Alice Merton на голема врата влезе на топ листите ширум светот со темата „No Roots“, што од страна на критичарите беше коментирано дека веројатно станува збор за one hit wonder, или само еден хит по што нема да се чуе ништо повеќе за изведувачот. Но, за среќа на 24 годишната германка која живее во Канада, новата трака „Lash Out“ докажува дека таа не е one hit wonder. На почетокот на работната недела како SUPERPLAY на Супер ја слушаме: Alice Merton – „Lash Out“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background