Lenny Kravitz – „It’s Enough“

Written by on May 21, 2018

На 7-ми септември Lenny Kravitz ќе го издаде 11-тиот студиски албум во кариерата, со наслов „Raise Vibration“. Албумот го најавува преку синглот „It’s Enough“ за кој издава и видео за кое ќе рече дека „Луѓето се будат. Доволно беше од расизам. Доволно беа војни!“. Токму оваа тема во текот на оваа недела ќе ја вртиме како хит на неделата: Lenny Kravitz – „It’s Enough“.

 


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background