Super Play

Enrique Iglesias feat Pitbull – „Move to Miami“

Енрике се враќа назад. Така звучеа насловите на неколку од светските медиуми кои ја следат музичката сцена. На почетокот на оваа година ја објави “El Bano” со Bad Bunny, а неговата нова песна е соработка со Pitbull. Олдична, разиграна, летна, хитовска. Така ја оценуваат медиумите ширум светот. Како денешен SUPERPLAY на Супер радио: Enrique Iglesias feat Pitbull – „Move to Miami“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.