Nejtrino & Misha Klein – „Ice Cream“

Written by on June 1, 2018

Anton Zogryadskiy е познат диџеј и продицент кој фукционира од Москва, Русија, а музичката сцена го познава под името Dj Nejtrino. 2013-тата е прогласен за најдобар house диџеј во Русија, а бил најдобар диџеј и 2008-мата според Top Dj Awards. Неговата нова трака е соработка со Misha Klain и се вика „Ice Cream“. Токму оваа тема на ден пред викенд ја вртиме како SUPERPLAY на Супер радио: Nejtrino & Misha Klein – „Ice Cream“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background