Meghan Trainor – „Let You Be Right“

Written by on June 4, 2018

Оваа година на Meghan Trainor ќе и го донесе нејзиното трето студиско остварување. Новиот албум го најавии уште на почетокот на годинава и тоа со темата „No Excuses“. Новата „Let You Be Right“ е инспирирана од ретро музиката, а критичарите ќе речат дека ова значи врќање кон звукот од нејзиниот прв студиски албум „Title“. Како денешен SUPERPLAY на Супер радио: Meghan Trainor – „Let You Be Right“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background