Selena Gomez – „Back To You“

Written by on June 5, 2018

Selena Gomez на 10 ти мај го објави водечкиот сингл од саудтракот на втората сезона од саеријата „13 Reasons Why“ продуцирана за Netflix. Критичарите ќе речат дека станува збор за тема која е „вистинска dance-pop химна во која electropop елементите се неверојатно добро помешани со country призвуци“. Токму оваа трака денес ја имаме на Супер радио како SUPERPLAY: Selena Gomez – „Back To You“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background