Alyx Ander feat. Redondo – „Casually“ (feat. Maria Z)

Written by on June 8, 2018

Продуцентот од Мајами Alyx Ander ги „враќа“ добрите вибрации од 90-тите години- златната ера за R&B музиката. Соработката со Redondo и извонредните вокали на Maria Z на свет ја носи темата со наслов „Casually“. „Одлична трака која веднаш влегува во уво и која навистина има иднина“ ќе речат поголемиот дел од музичките критичари. Денес на Супер како SUPERPLAY ја имаме токму оваа тема: Alyx Ander feat. Redondo – Casually (feat. Maria Z).

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background