Lenny Kravitz – „It’s Enough“

Written by on June 12, 2018

Првата песна со која Lenny Kravitz го најавува 11-тиот студиски албум го носи насловот „It’s Enough“. За неа објавен е и спот преку кој се исраќа порака против сите лоши работи кои ги прави човекот сам на себе- нуклераните бомби, немири и протести, сообраќајни несреќи на возови…. Токму оваа тема денес ја носиме како SUPERPLAY на Супер радио: Lenny Kravitz – „It’s Enough“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background