U2 feat Cheat Codes – „Love Is Bigger Than Anything In Its Way“

Written by on June 27, 2018

Синглот на U2 насловен како „Love Is Bigger Than Anything In Its Way“ кој е дел од нивното ново албумско оставрување има нова верзија. Верзијата е резултат на соработката со американското диџеј трио Cheat Codes. Тие за оваа соработка ќе речат дека иако нивната музика доаѓа од сосема различен свет, одличчно се вклопува во dance, pop и rock линиите и му даваат дополнителен шмек. Денешен SUPERPLAY на Супер радио: U2 feat Cheat Codes – „Love Is Bigger Than Anything In Its Way“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background