Jonas Blue faet. Joe Jonas- „I See Love“

Written by on July 23, 2018

Guy James Robin е полното име и призме на 28 годишниот британец кој „сцената го знае“ како Jones Blue. Неговата нова соработка, со американскиот актер и музичар Joe Jones, на свет ја носи траката „I See Love“ која е дел од саундтракот на третото продолжение на анимираниот филм „Hotel Transylvania“. На почетокот на оваа работна недела на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Jonas Blue faet. Joe Jonas- „I See Love“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background