Years & Years – „All For You“

Written by on July 31, 2018

Британскиот synth-pop бенд го издадоа и третиот сингл од албумот во најава „Palo Santo“. Оваа трака „ве влече на танцовиот подиум и ги ослободува „демоните“ во вас“ ќе рече фронтменот на бендот Olly Alexander. Токму неа ја имаме како SUPERPLAY на Супер радио на последниот ден од месец јули: Years & Years – „All For You“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background