Хит на неделата

Alan Walker feat. Au/Ra and Tomine Harket – „Darkside“.

Норвешкиот диџеј и продуцент Alan Walker има нова трака на која ги користи вокалите на Au/Ra и Tomine Harket. Насловот е „Darkside“ и е вториот дел од музичкиот проект – трилогијата „World of Walker“. Прекрасна меланхолична мелодија со одлична продукција карактеристична за Walker е оценката на поголемиот дел од музичките критичари. Како хит на неделата на Супер радио оваа недела ја вртиме токму неа: Alan Walker feat. Au/Ra and Tomine Harket – „Darkside“.