RAYE – „Friends“

Written by on August 1, 2018

Rachel Keen е британски композитор и изведувач, којa на сцената е познатa под уметничкото име Raye. Најголемите успеси ги има постигнато во 2016-тата и тоа благодарение на соработките со Jonas Blue во „By Your Side“ и Jax Jones во „You Don’t Know Me“ со која беше и трета на официјалната британска листа на најпродавани синглови. На првиот ден од месец август на Супер радио како SUPERPLAY ја носиме нејзината нова трака: Raye – „Friends“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background