Super PlaySuper Play

Bryn Christopher – „Me, Myself and I“

Deep House дуото од Бристол- Blonde, направија вистински камбек на сцената со новото „парче музика“ кое деновиве се повеќе се врти низ радио станиците ширум светот. Станува збор за синглот насловен како „Me, Myself and I“ за кој соработуваат со британскиот композитор и изведувач Bryn Christopher. На ден пред викент на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму оваа трака: Blonde feat. Bryn Christopher – „Me, Myself and I“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.