MIchael Calfan feat. Danny Dearden – „It’s Wrong“

Written by on August 6, 2018

Michael Calfan е француски диџеј и продуцент кој е добро познат во house круговите. Тој е откритие на Bob Sinclar кој во 2008-мата го најавува како еден од најветувачките артисти, а неговиот најголем музички успех е во 2014-тата со „Prelude“. Деновиве на радио станиците ширум светот почнува да се врти неговата соработка Danny Dearden и токму оваа тема денес ја имаме како SUPERPLAY на Супер радио: MIchael Calfan feat. Danny Dearden – „It’s Wrong“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background