Kenny Loggins – „Footlose“

Written by on August 7, 2018

– 1948 – Роден e вокалистот нa Loggins & Messina, Kenny Loggins.

– 1958 – Роден e Bruce Dickinson oд Iron Maiden.

– 1987 – Отфрлена e тужбата против Ozzy Ozbourne, кој бил обвинет од родителите на еден тинејџер поради тоа што се самоубил додека ја слушал неговата „Suicide Solution“.

– 1995 – Свадбени ѕвона за LL Cool J и Simone Johnson.

– 1999 – Сe разведуваат Rod Stewart и Rachel Hunter.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background