Rudimental & Major Lazer – Let Me Live (feat. Anne-Marie & Mr. Eazi)

Written by on August 8, 2018

Британскиот
drum and base бенд Rudimental имаат нова трака на
која соработуваат со Major Lazer и Anne-Marie и
Mr Eazy кои ги позајмија вокалите за неа.
Темата беше објавена на 15-ти јуни 2018
како трет сингл од третиот студиски
албум во најава на Rudimental (Toast to Our
Differences). Токму неа денес ја вртиме како
SUPERPLAY на Супер радио: Rudimental & Major Lazer –
Let Me Live (feat. Anne-Marie & Mr. Eazi)

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background