Хит на неделата

Boy George & Culture Club Release – „Let Somebody Love You“

После долги дваесет години Boy George и Culture Club издаваат нов материјал – трака насловена како “Let Somebody Love You”. Таа е најава за нивниот нов албум кој треба да се појави на пазарот на 26-ти октомври 2018, но и најава за светската турнеја на која ќе ја промовираат нивната нова музика. Таа е и траката која оваа недела ќе ја вртиме како хит на неделата на Супер радио: Boy George & Culture Club Release – „Let Somebody Love You“