Sergio T & Chris Karr feat Jasmine Knight – „Domino“

Written by on August 10, 2018

На последниот ден од оваа работна недела „подиумот на радио“ ќе го загреваме со соработката меѓу енергичните Chris Carr и Sergio T и извонредниот вокал на Jasmine Knight. Парчето музика со кои целат низ топ листите ширум светот се вика „Domino“ и токму оваа трака денес ќе ја вртиме како SUPERPLAY на Супер радио: Sergio T & Chris Karr feat Jasmine Knight – „Domino“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background