Meghan Trainor – „Treat Myself“

Written by on August 20, 2018

После
„No Excuses“, „Let You Be Right“, „All The Ways“ и
„Can’t Dance“ Meghan Trainor го најавува третиот
студиски албум кој на пазарот треба да
се појави на 31-ви август. Тоа е и насловната
нумера од него („Treat Myself“) и е официјалната
тема за кампањата на Target насловена како
„Back To School“. На првиот работен ден од
оваа недела на Супер радио како SUPERPLAY
ја вртиме токму неа: Meghan Trainor – „Treat
Myself“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background