The Chainsmokers feat. Emily Warren – „Side Effects“

Written by on August 27, 2018

Американските диџеи и продуценти Alex Pall и Andrew Taggart, на сцената познати како Chainsmokers објавија уште една трака од нивната последна (трета) extended play-ка насловена како „Side Effects“. Вокалите се на нивниот долгогодишпен текстописец, 25 годинишната Emilly Waren и тоа е траката која денес ја вртиме како SUPERPLAY на Супер радио: The Chainsmokers feat. Emily Warren – „Side Effects“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background