Alle Farben feat. Kelvin Jones & Younotus – „Only Thing We Know“

Written by on August 30, 2018

Frans Zimmer, на музичката сцена е познат
како Alle Farben, е германски диџеј и продуцент.
Зад себе има два студиски албуми, првиот
од 2014-тата насловен како „Synesthesia – I Think
in Colours“, а вториот од 2016-тата „Music Is My
Best Friend
“. На почетокот на оваа година
ја издаде темата “H.O.L.Y.” на која
соработува со британецот Rhodes, а сега на
радио станиците почнува да се врти
неговото ново музичко парче – соработка
со Kelvin Jones и Younotus. Таа е и траката која
денес на Супер радио ја вртиме како
SUPERPLAY: Alle Farben feat. Kelvin Jones & Younotus – „Only
Thing We Know“

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background