Serge Legran – „Holding On“

Written by on August 31, 2018

Serge Legran е руски диџеј и продуцент кој ги негува стиловите Nu Disco, Deep House и Future House. Роден е во Донецк, а работи за издавачката куќа Superlative. Неговата нова трака насловена како „Holding On“ на ден пред викенд на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Serge Legran – „Holding On“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background