Хит на неделата

Calvin Harris feat Sam Smith – „Promises“

„Promisis“ е трака на шкотскиот музичар и продуцент Calvin Hairs и англискиот музичар Sam Smith. Таа е напишана во соработка со канаѓанецот Jessie Reyez кој ги пее и пратечките вокали за неа. Оваа тема е втора годинава за Calvin, кој претходно се покажа успешен со „One Kiss“ и соработката со Dua Lipa. Како хит на неделата на Супер радио оваа недела ја вртиме: Calvin Harris feat Sam Smith – „Promises“.