Seeb, Dagny – Drink About (Clean Bandit Remix)

Written by on September 7, 2018

Норвешките EDM продуценти Seeb кон средината на април издадоа екстендетплејка насловена како „Nice To Meet You“, а ја најавија преку соработката со норвешката поп ѕвезда Dagny. Се чини дека траката им остави впечаток и на британскиот бенд Clеan Bandit, кои изработија ремикс верзија токму за неа – темата „Drink About“. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Seeb & Dagny – Drink About (Clean Bandit Remix).

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background