Kylie Minogu – „A Lifetime to Repair“

Written by on September 10, 2018

„A Lifetime to Repair“ е четвртиот сингл од четиринаесеттиот студиски албум на Kylie Minogue. Како и претходниот сингл „Golden“ и оваа трака е одлична комбинација на country pop и dance pop, дополнително „украсена“ со акустични гитари, пијано и банџо. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме токму неа: Kylie Minogu – „A Lifetime to Repair“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background