Sofi Tukker – „Benadryl“

Written by on September 12, 2018

Sofi Tukker е американско дуо составено од Sophie Hawley-Weld i Tucker Halpern. Познати стануваат благодарение на темата „Best Friend“ од 2017-тата, која беше користена во рекламата за iPhone X. Зад себе имаат само еден студиски албум („Treehouse“) кој го издадоа во април оваа година и токму од него денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме траката: Sofi Tukker – „Benadryl“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background