Janet Jackson & Daddy Yankee – „Made For Now“

Written by on September 13, 2018

Светската турнеа на Janet Jackson е во тек и на изненадување на нејзините обожаватели таа објавува сингл и тоа со мултиплатинестиот регетон суперстар Daddy Yankee насловен како „Made For Now“. Таа е првата трака по 2014-тата кога и го издава единаесеттиот студиски албум „Unbreakable“, но и раѓањето на синот од бракот со катарскиот билионер Wissam Al Mana. Денес на Супер радио како SUPERPLAY ја вртиме: Janet Jackson & Daddy Yankee – „Made For Now“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background