Nick Jonas & Robin Schulz ‒ „Right Now“

Written by on September 21, 2018

Nick Jonas и Robin Schulz имаат соработка, за која критичарите ќе речат дека е осудена на успех. Траката е објавена на 24-ти август, а го носи насловот „Right Now“. Одличната dance трака проткаена со фолк елементи на ден пред викенд на Супер радио ја вртиме како SUPERPLAY: Nick Jonas & Robin Schulz ‒ „Right Now“.

SuperPlay се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background