Вести

Enrique Iglesias официјално пред македонското знаме го најави концертот во Скопје

Њујорк, 15. април 2016 (Супер радио) – Покрај официјалната објава на Авалон продукција за концертот на мегапопуларниот Enrique Iglesias во Скопје на 20-ти јуни, и официјално беше потврден и објавен скопскиот концерт и на неговиот веб сајт, како и на официјалните фан страни на социјалните мрежи.

Интересно е што Enrique Iglesias токму на Фејсбук пред македонското знаме го најави концертот во Скопје. (Крај)