Слушајте и гледајте Супер радио и на нашиот официјален YouTube канал

Written by on June 9, 2017

Охрид, 9. јуни 2017 – Сите слушатели на Супер радио ширум светот можат да ја следат програмата на најдобрата локална радио станица во државата и преку официјалниот YouTube канал на станицата.

– Посетете го нашиот канал на YouTube и можете во живо да не слушате и секако да не гледате преку две камери. Дневните емисии, гостувања и многу повеќе забава, награди и проверена музика испорачуваме до сите наши слушатели од целиот свет. Треба само да направите Subscribe и да бидете со нас секој ден, велат од Супер радио.

Во пресрет на летото од Супер радио најавуваат нови емисии и забави од најпопуларните локации на брегот на езерото.

– Бидете подготвени за уште едно жешко и СУПЕР забавно СУПЕР лето со СУПЕР радио, напоменува главниот уредник Јане Стефанов. (Крај)


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background