09.02.2018 – Super Play на Супер радио: FIJIN – Falling down feat Chris Burke

Written by on February 9, 2018

Victor Fomin е руски музичар и dj чие сценско име е FIJIN. Започнува да креира музика под влијание на бендови како „Air“ и „Duft Punk“, а на свои 17 години го потпишнува својот прв договор. Во 2016-тата го издава првиот сингл „Spot of Light“, по што заминува на турнеја и во исто време ги подготвува новите материјали. Заедно со моќниот вокал на Британецот Chris Burke ja создава „Falling Down“ – денешниот SUPER PLAY на Супер радио.

Се емитува секој ден во: 06:00 / 07:00 / 08:00 / 10:00 / 12:00 / 14:00 / 15:00 / 17:00 / 18:00 / 19:00 и 23:00 часот.


Super Radio Ohrid

Current track
TITLE
ARTIST

Background